foto

Kaisa Hela

  • nar. 1977
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tarhapäivä
2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)
2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Dyykkivuoro
Hevisaurus-elokuva
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
Kummeli V
Svatojánská noc
2011 Hodný syn
2007 Kirkkaat kaakelit (TV film)
2005 Holka, ty jsi hvězda

TV seriály

2019 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Kepposia (S02E08)
Ekoterroria (S02E06)
Vieras mies tuli taloon (S02E04)
další epizody (6)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Koti (S01E09)
Tapakulttuuri (S01E04)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Elä ja anna toisten kuolla (S01E06)
Teatterin kummitus (S01E05)
Pirjo (TV seriál)
Tuplataksi (S01E12)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Onnellinen mies (E11)
Syke (TV seriál)
Särkynyt sydän (S02E04)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2007 Pelkkää lihaa (TV seriál)
Ozzyn poika (E03)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dyykkivuoro

Producentská filmografie

Filmy

2015 Dyykkivuoro

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky