foto

Krisse Salminen

  • nar. 28.4.1976 (43 let)
    Hollola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen
2019 Täydellinen joulu
2017 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2006 Keisarin salaisuus

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Brändärit (TV seriál)
Etäpäivä (E08)
Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Mälli - tapahtui yhtenä yönä (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
2004 Yrke: ståuppkomiker (TV film)

Koncert

2004 Estradilla: Huips! (koncert)

Divadelní záznam

2008 10 sketsiä jotka muuttivat maailman (divadelní záznam)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)

TV pořady

2011 YleLeaks (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2007 Krisse Road Show (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Et sä tiedä kuka mä oon? (TV pořad)
Gaala (TV pořad)
Hyvät katsojat (TV pořad)
Riku ja tähdet (TV pořad)
Tuija tähtien kanssa (TV pořad)
2017 Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Suomen hauskin tavis (TV pořad)
2016 Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Stand Up! (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
Kesäkuski (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Rakkauden FAQ (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2012 Heikki & Mikko Show (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Krissen vaaligrilli (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Kultainen TV (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Jokainen vieras on laulun arvoinen (TV pořad)
Krisse Road Show (TV pořad)
The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Komikfabrik (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
Telvis 2005 (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Huips (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Jos (TV pořad)
Telvis 2003 (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
Jaajon jacuzzi (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky