foto

Veerle Dobbelaere

  • nar. 30.6.1967 (53 let)
    Sint-Niklaas, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De Collega's 2.0
2013 Nebe na Zemi
2011 Groenten uit Balen
Quixote's Island
2010 Copacabana
Smoorverliefd
2009 SM-rechter
2004 10 jaar leuven kort
2003 Polleke
2002 Alias
1998 Daisy
1996 Lisa
1995 Létající Holanďan
1992 Seveřané

TV seriály

2014 Vriendinnen (TV seriál)
2013 Gent West (TV seriál)
2011 Kód 37 (TV seriál)
Buren (S02E11)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky