foto

Gene Bervoets

  • nar. 26.3.1956 (61 let)
    Antverpy, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eugène („Gene") Bervoets je známý belgický herec, pochází z Antverp. Od roku 1979 hrál ve více jak 60 filmech. Gene je také činný na mezinárodní scéně, hostoval v divadlech ve Francii s hrou Petera Handkeho Outrage au Public. Aktuálně natáčí nový film s Alexem Van Warmerdamem nazvaný Schneider vs. Bax. Mezi jeho poslední filmy patří: Flying Home (Dominique Deruddere), Image (Adil el Arbi en Bilall Fallah), Borgman (Alex Van Warmerdam), Poslední dny Emmy Blankové (Alex Van Warmerdam).

(Artcam)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oude liefde
2015 Admirál
Paradise Trips
Schneider vs. Bax
Wat Mannen Willen
2014 Image
2013 Borgman
2012 Verbouwing, De
2010 Wolf
2009 Poslední dny Emmy Blankové
SM-rechter
2008 Loft
2007 Duška
Sextet
Timboektoe
2006 Šťastná rodina
2005 Suspect
2004 10 jaar leuven kort
2003 Pasáž
Terč: Zabiják
2001 De grot
2000 Benzínka
1999 Man van staal
Shades
Žádné vlaky, žádná letadla
1997 Hombres complicados
Straffe koffie
1996 Bloody Olive, The
Čekárna
Elixir d'Anvers
Lisa
1995 Létající Holanďan
Walhalla
1993 Ad Fundum
Anchoress
1990 Dilemma
1988 Spoorloos
1987 Crazy Love
Skin
1979 Žena mezi psem a vlkem

TV seriály

2017 Tabula Rasa (TV seriál)
2014 De Biker Boys (TV seriál)
2012 Salamandr (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Goddelijke monster, Het (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
Goesting (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sluizer Speaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace