foto

Hannes Suominen

  • nar. 9.10.1981 (39 let)
    Salo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Pertsa ja Kilu
2020 Metsäjätti
Nimby
2019 Fingerpori
Maalitaulu
2018 Veljeni vartija
2017 95
Neznámý voják
2016 Tomaatti
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2011 Enon opetukset (TV film)
2009 Poslední kovboj zůstává
2006 Mogadishu Avenue
Onni von Sopanen
2005 Slib
2004 Můj kamarád Henry
2003 Eila
Nainen kedolla (TV film)
Tuulikaappimaa (TV film)

TV seriály

2019 Desatero hříchů (TV seriál)
Väärät tuomarit (S01E06)
Intuitio (S01E05)
Jäähyväiset (S01E04)
další epizody (6)
Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Arviointi (E09)
De Lux School (E08)
další epizody (10)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Tuuppaus (S02E03)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Bisnesidea (S02E04)
Konttikeikka (S02E03)
Paha perhe (S02E02)
další epizody (4)
2018 Donna (TV seriál)
Uutta putkeen (S01E02)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
Hänen upseeriensa malja (E03)
další epizody (5)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Kunnon pannarit (S01E03)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky