foto

Hannes Suominen

  • nar. 9.10.1981 (37 let)
    Salo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 95
Neznámý voják
2016 Tomaatti
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2011 Enon opetukset (TV film)
2009 Poslední kovboj zůstává
2006 Mogadishu Avenue
Onni von Sopanen
2005 Slib
2004 Můj kamarád Henry
2003 Eila
Nainen kedolla (TV film)
Tuulikaappimaa (TV film)

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Uutta putkeen (S01E02)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace