foto

Emil Hallberg

  • nar. 19.9.1995 (23 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2014 Nightmare 2 - Painajainen jatkuu

TV seriály

1999 Salatut elämät (TV seriál)

TV pořady

2014 Posse (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace