foto

Tony Anselmo

  • nar. 18.2.1960 (60 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mickey's Around the World in 80 Days
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Lví král 3: Hakuna Matata
Search for Mickey Mouse, The
Tři mušketýři
2003 Mickey's PhilharMagic
2002 Mickey's House of Villains
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
1999 Co se stalo o Vánocích
Fantazie 2000
Mouseworks Opera Box
1998 Spirit of Mickey, The
1996 Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
1990 Princ a chuďas
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
1987 Down and Out with Donald Duck (TV film)
DuckTales: Treasure of the Golden Suns (TV film)
1986 Slavný Myší Detektiv

TV seriály

2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
Last Christmas! (S02E06)
Storkules in Duckburg! (S02E05)
The Town Where Everyone Was Nice! (S02E04)
další epizody (15)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Klikař Gusta (S01E06)
Zkázonosná zábava! (S01E02)
Žjóva! (S01E01)
2014 Myšák Mickey (TV seriál)
Páreček k zulíbání (S01E18)
Tapped Out (S01E16)
Flipperboobootosis (S01E15)
2013 Myšák Mickey (TV seriál)
Bramborland (S01E13)
Boj s vedrem (S01E06)
Bez šatů neobsluhujeme (S01E02)
2011 Mickeyho myškacviky (TV seriál)
2006 Mickeyho klubík (TV seriál)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
1996 Quack Pack (TV seriál)
1993 Zbrklík (TV seriál)
1988 My z Kačerova (TV seriál)
Dokud nás synovci nerozdělí (S01E65)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Všechny kachny na palubu (S01E63)
Špionem proti svojí vůli (S01E62)
Černá velryba (S01E37)
další epizody (7)

Dokumentární

2005 Disneyland: The First 50 Magical Years
1988 Roger Rabbit and the Secrets of Toon Town (TV film)
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky