foto

Luc Senay

  • nar. 26.11.1958 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Compulsive Liar
2018 La Bolduc
2015 Chorus
2014 Nicole, ty spíš
2011 Coteau Rouge
Le sens de l'humour
The Package
2010 Filière 13
2009 Dédé, à travers les brumes
Polda po tátovi
2008 Grand départ, Le
2007 Tři malá prasátka
2006 Cheech
2005 Aurore
Chcete být hvězdou?
Saints-Martyrs-des-Damnés
1996 Homme perché, L'
Joyeux Calvaire
1980 Fantastica

TV seriály

2019 Victor Lessard (TV seriál)
2015 Le Clan (TV seriál)
2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
2001 Rivière-des-Jérémie (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
Gypsies (TV seriál)
1999 Catherine (TV seriál)
1998 Réseaux (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky