foto

Hiro Murai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Guava Island
2009 The Outlaw Emmett Deemus & Willy Jones
2006 The Willowz: Seeinsquares

TV seriály

2019 Barry (TV seriál)
The Power of No (S02E02)
The Show Must Go On, Probably? (S02E01)
2018 Barry (TV seriál)
Chapter Five: Do Your Job (S01E05)
Atlanta (TV seriál)
North of the Border (S02E09)
Woods (S02E08)
Teddy Perkins (S02E06)
další epizody (6)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 6 (S01E06)
Sea Oak (TV seriál)
Sněží! (TV seriál)
Trauma (S01E04)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Jacket (S01E10)
The Club (S01E08)
Nobody Beats the Biebs (S01E05)
další epizody (7)

Hudební videoklipy

2018 Childish Gambino - This Is America (hudební videoklip)
2016 Earl Sweatshirt - Grief (hudební videoklip)
Massive Attack: Take It There (hudební videoklip)
2014 Chet Faker - Gold (hudební videoklip)
Childish Gambino - Sober (hudební videoklip)
Childish Gambino Feat. Problem: Sweatpants (hudební videoklip)
Childish Gambino: Telegraph Ave (hudební videoklip)
2013 Childish Gambino: 3005 (hudební videoklip)
2012 St. Vincent - Cheerleader (hudební videoklip)
2011 Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts (hudební videoklip)
2010 B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore (hudební videoklip)
Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger - Heartbeat (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Atlanta (TV seriál)
The Jacket (S01E10)
Juneteeth (S01E09)
The Club (S01E08)
další epizody (10)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 Drunk History (TV seriál)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2013 Childish Gambino: 3005 (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace