Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barry se snaží přesvědčit Sally a třídu, aby představení odehráli i přes nepřítomnost Cousineaua. Nyní, když je Goran pryč, čelí partneři z NoHo Hank a Cristobal problémům. V Clevelandu Fuches zjistí, že nájemných vrahů je nedostatek. (HBO Europe)

Videa (1)

Z natáčení  - Bill Hader, Alec Berg

Recenze (4)

korect 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád, když u seriálů nová série ztrácí dynamiku série předchozí, vše se znovu od začátku vysvětluje a atmosféra se musí budovat znovu. Nikoliv u Barryho, tady se naskočilo do rozjetého vlaku loňského finále a funguje to parádně. Těším se, co z toho bude, ale už nyní to vidím hodně nadějně, bylo tam všechno, co mělo být.. Scéna s Barryho střelbou byla famózní ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl dát čtyři hvězdičky, ale za ty dvě naprosto dokonalé scény ke konci z kterých vás zamrazí, musím dát plný počet. Barry je zpět v plné síle a opět funguje jak na komediální, tak i v dramatické rovině. Rozhodně se těším na další díly. ()

Reklama

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný začátek. Vezl se přesně na té odlehčené vlně z konce první série. Pár nových tváří a postav a pak hlavně můj miláček Barry. Zabiják s tváří amatérského herce, s pár kostlivci ve skříni. Prostě ideální začátek, jen doufám, že stejně kvalitně bude pokračovat až do konce. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvaracia scenka pre dverach bola uzasna :) Tiez novy, holohlavy a mily sefik Cecencov bol vyborny. "Don't f*ck with me Barry, its not polite". Bola opravnenou vycitkou, Barrymu. Slusny "otvarak" a nerusene pokracovanie prvej serie. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama