foto

Fabian Silén

  • nar. 3.8.1977 (41 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Exfrun
Hrdinové
Ääni syvyydestä
2016 God hates Finland
2014 Kyllä mä pärjään (studentský film)
2013 Apeiron
In mot natten
Sorority Stories (TV film)
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
Georg & Lydia (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2009 Mannen på gatan
Zakázané ovoce
Äppeltjuvarna (TV film)
2007 Sumu
Tali-Ihantala 1944
2006 Transport (studentský film)

TV seriály

2014 Tellus (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Jaettu vastuu (E02)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Sota on hävitty (E08)
Vaasa ryöstetään (E05)
Kapina alkaa (E04)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace