foto

Matti Laine

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Harmaa susi (studentský film)
2014 Onnesta
2013 Ajomies
2007 Tali-Ihantala 1944
Černý led
2006 Rispect (studentský film)

TV seriály

2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua (E04)
Samaan konkurssiin (E03)
Kunnon sotilas ei luovuta (E02)
Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 2/2 (S03E10)
Shakkitarina 1/2 (S03E09)
Nainen peilissä 2/2 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Beze stínu (část druhá) (S02E10)
Beze stínu (část první) (S02E09)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
další epizody (10)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Coconut Consultative (S02E02)
Vihreät kuulat (S02E01)
Syke (TV seriál)
Lävistetty (S04E08)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
další epizody (11)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Roba (TV seriál)
Pelottomat (S02E06)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Hyvä veli, paha veli - osa 2 (E04)
další epizody (4)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Rajua rakkautta (E09)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (6)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Taivaaseen ota tykösi (S03E03)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 Ultramariini: Suudelma (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky