foto

Peter van den Eede

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Prázdnota
2013 Flamencos, Los
2011 Het varken van Madonna
2008 Levý břeh
Zatemnění mysli
2003 De Vanger
2002 Villa des roses
1999 Het paradijs (TV film)
Kaas
Man van staal
1998 Le bal masqué
S.
1997 Arends (TV film)
Exit
1996 Elixir d'Anvers
1990 Weduwnaar, De (TV film)

TV seriály

2018 Generace B (TV seriál)
Ouders (E03)
Jaloers (E02)
Sorry (E01)
2014 Amateurs (TV seriál)
2010 Duts (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Kijk eens op de doos (TV seriál)
1997 Dokters (TV seriál)
Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky