Reklama

Reklama

Prázdnota

  • Belgie Waste Land (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nekompromisní a tvrdě pracující detektiv z oddělení vražd Leo Woeste (Jérémie Renier) tráví dny tváří v tvář ponurému zločineckému podsvětí Bruselu. Útěchu nachází doma u své partnerky Kathleen a jejího pětiletého syna. Zatímco se Leo snaží vyřešit případ brutální vraždy mladíka konžsko-belgického původu, Kathleen nečekaně zjistí, že čeká jejich první dítě. Leo slibuje, že je to jeho poslední případ vraždy, a vydává se po stopách směřujících do samého středu bizarní subkultury, kam patří i tajemný obchod s konžskými kultovními sochami. Když si uvědomí, že ho přitahuje záhadná a smyslná sestra oběti, začne pomalu unikat z rodinného života, který se snaží chránit, a postupně ho sžírají obavy z otcovství a skutečné povahy zla. Začnou v něm převládat zvířecí instinkty a on se propadá do hlubin vlastní temnoty, pronásledován otázkou, zda se dokáže vyškrábat ven. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

pepo 

všechny recenze uživatele

Od Únosu som takto v kine netrpel. Ak má belgická kinematgrafia potrebu sa prezentovať v zahraničí podobnými snímkami, tak sú ešte viac riti, než my. Slušne nasnímané a ohudbené scénaristické, dramaturgické a režijné peklo. Totálne nevierohdný/nezmysený/nepochopiteľný dej, motivácie aj zápletka. A nie, nejde tu nejakú náročnú artovku. Toto je proste iba zlý film. 4/10 ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Stačí si prečítať obsah, ktorý je veľavravný. Bizarná subkultúra, sebapoškodzovanie, drogy, kultové sochy z Konga - WTF ? Blúznenie, bláznenie. A ani talent Jérémie Reniera a atmosféra, ktorá by sa dala krájať nestačia, ak scenárista nevie, čo skôr. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Spíš než kriminálka je tohle psychárna. Příběh se zaměřuje na hlavního hrdinu, ale já se na jeho způsob myšlení a pocitů naladit nedokázal, taže jsem hodně z koukaného nepobral. Mystická atmosféra se táhne napříč celým filmem jak smrad, ale to je z mého pohledu tak nějak všechno. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama