foto

Barry Donnelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Vyrovnat si účty
1995 Blue Murder (TV film)
1988 Barracuda (TV film)
1983 Kitty and the Bagman
1982 V poslední chvíli (TV film)
1981 Lady Stay Dead
1980 Řetězová reakce
1978 Because He's My Friend (TV film)
Ztracený chlapec
1972 Flashpoint
1971 Cesta
Homesdale

TV seriály

2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
Snake Gully with Dad and Dave (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
The Comedy Game (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Rita and Wally (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1979 Thank You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky