Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (118)

animario 

všechny recenze uživatele

Fuck you zbohatlický usmrkanci z Beverly Hills 90210, jsou tady obyčejní středoškoláci od klokanů z Heartbreak High! Tenhle seriál mě částečně formoval v období mýho rannýho dospívání, třídní rebelové a in-line skateři Bolton a později Drazic v další sérii ovlivnili styl mýho oblíkání a projevu, svýho času jsem si nenechal ujít jedinej díl. Hezký léta. ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Maminky mají seriály k žehlení, my jsme měli seriály k relaxaci po návratu z vyčerpávající školy:o) Tohle byl jeden z těch, na které jsem se rád díval, ale když mi pár dílů uteklo, svět pro mě nekončil. Už si z toho moc nepamautuju, jen že tam byl sympatický boxer, jehož příběhová linka mě asi zaujala nejvíc a pak nějaký vtipálek, který byl černou ovcí školy. Jo a líbilo se mně, jak ve vyučování seděli na lavicích (teda doufám, že to bylo v tomhle seriálu). ()

Reklama

nervana 

všechny recenze uživatele

Seriál z prostředí střední školy, který mě na základní škole v mladých letech nejvíce zaujal, mnohem víc jak provařené Beverly Hills, které taky občas sledoval snad každý puberťák... Dobře si vzpomínám, jak jsem přicházel domů ze školy a v TV právě začínal tenhle seriál a já se těšil co se tam zase bude dít.Přál jsem si aby to nějaká TV někdy opakovala, ale jaksi se to ještě pořád nestalo. Tak snad v budoucnu si někdy zavzpomínám na ty moje mladá léta, kdy jsem tenhle seriál celkem solidně hltal. ()

MaroCR 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dávám čistě z nostalgie. Seriál mě provázel jako občasná vata v době gymnaziálních studií. V případě nemoci, nudy, svačiny nebo psaní článků jsem to pustil kvůli kulise, ale často jsem začal opravdu sledovat děj. neurazí. ale to je vše. Jinak se mi líbila Anita (doufám, že si to jméno pamatuju dobře) a "čestný průserář" se srbskými kořeny Bogdan Dražić, jehož jméno se ale už vyslovovalo anglicky ( foneticky"drezik") :-) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #10 - - - Rád na tento seriál vzpomínám. První seriál ze středoškolského prostředí, který mně zaujal. btw. Beverly Hills mně nikdy nějak extra nebralo... Krásná Anita... frajer Dressic.. tento seriál mi hodně líbil a kéž by ho nějaká televize zopakovala nebo byl k sehnáni na netu... znělka: http://www.youtube.com/watch?v=MZIAchv1Exg Nostalgie! (hodnocení za 1. - 7. sérii - konec) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama