foto

Gerrit Klein

  • nar. 6.9.1991 (29 let)
    Bonn, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Tal der Mörder (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Menorca (TV film)
2018 Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
2013 Sám mezi všemi (TV film)
2012 Každá smůla jednou končí
2011 Die Ausbildung
2010 Der Mauerschütze (TV film)
Schurkenstück (TV film)
2009 Keine Angst (TV film)

TV seriály

2020 SUNNY - Wer bist Du wirklich? (TV seriál)
2018 Beat (TV seriál)
POP (E02)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Von Liebe und Leid (S04E19)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Offenbarungen (S21E10)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Zerbrechliches Glück (S04E09)
Falsche Erwartungen (S04E08)
Letzte Warnung (S04E07)
další epizody (7)
Der Lehrer (TV seriál)
Sie mieser... Schuft (S04E12)
2015 Matterns Revier (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Spiel des Lebens (S03E09)
další epizody (11)
Der Lehrer (TV seriál)
Sex? Wir? Pff! (S03E10)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gefährliche App (S06E19)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schlagabtausch (S18E22)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Vězeňský zápas (E04)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Lost & Found (S02E10)
další epizody (13)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
další epizody (9)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
MEK 8 (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schmerzfrei (E09)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky