foto

Franz Dinda

  • nar. 25.3.1983 (37 let)
    Jena, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Informantin - Der Fall Lissabon (TV film)
2018 Ronny & Klaid
2016 Die Glasbläserin (TV film)
2015 Blindgänger (TV film)
Der Bankraub (TV film)
Der Himmel zwischen den Welten (TV film)
Käthe Kruse (TV film)
2014 Die Spiegel-Affäre (TV film)
Sedmikráska (TV film)
Tatort - Frühstück für immer (TV film)
2013 Bulle und das Landei - Ich sehe was, was du nicht siehst und das ist ... tot, Der (TV film)
Nacht über Berlin (TV film)
2012 Fliegen lernen (TV film)
Ludvík II. Bavorský
Život není med
2011 Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
Westwind
Útěk na Západ (TV film)
2010 Morgen musst Du sterben (TV film)
Schurkenstück (TV film)
2009 Berlin ´36
Jenseits der Mauer (TV film)
2008 Im Winter ein Jahr
Mogadišu (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
Teenage Angst
2007 Armádní akademie
Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
2006 Die Kette (TV film)
Mrak
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Loď snů - Vancouver (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
Loď snů - Sri Lanka (TV film)
Zběsilá jízda
2003 Poslední taxi (TV film)

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
2018 Ponorka (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
Honigfrauen (TV seriál)
Hochzeit im Paradies (E03)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Dschungelkampf (E45)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Zdání klame (S02E07)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Fabrixx (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1995 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Akta Medicejů (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Teenage Angst

Host

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)