foto

Monica Sanchez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Glorias
2018 Pozole
2016 Americká reportérka
2014 Za hranici
2008 Pasajeros
2007 Futbaal: The Price of Dreams
2004 Prospect

TV seriály

2018 Domek z karet (TV seriál)
70. kapitola (S06E05)
2015 Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
2014 Noční směna (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
2013 Dexter (TV seriál)
Není nebe bez mráčku... (S08E02)
2012 Dexter (TV seriál)
Špatná rozhodnutí (S07E06)
Ty jsi...? (S07E01)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Shell Game (S02E08)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Řekni, kde ti chlapci jsou (S03E07)
2005 Closer (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Internal Affairs (S02E01)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky