Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(více)

Recenze (87)

ilcibo 

všechny recenze uživatele

1-3 série normální, nijak zvlášť nevybočující, přesto zajímavá kriminálka. 4-7 sezóna lepší až výborná záležitost. Tady si nikdo moc nehraje s technickejma superudělátkama (jak je v CSI době obvyklé), ale představuje se mnohem civilnější (a uvěřitelnější) způsob vyšetřování. Nejni to zrovna nejakčnější seriál, takže lavíruje mezi krimi a detektivkou, ale to mě právě bavilo. Prostě něco jinýho než další Bruckheimer-klon. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Dobrá klasická kriminálka so sympatickou hlavnou hrdinkou, ktorej detaily, ako obľuba sladkostí či telefonáty s rodičmi dodáva nádych ozajstnosti. Páči sa mi jej interakcia so svedkami a podozrivými a zaujímavá je aj jej spolupráca s ostatnými policajtmi. Navyše Kyra Sedgwick je výborná herečka. V neskorších sériách sú bližšie rozoberaní aj ostatní policajti z tejto jednotky a musím povedať, že jednotlivé postavy, sú úžasne zahraté, majú výborne prepracované charaktery, parádne napísané dialógy plus nedá mi nepochváliť aj zmysle pre humor autorov, napríklad pri dvojke Provenza a Flynn. ()

Reklama

shakewell 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je prostě perfektní a vůbec nechápu jeho nízké hodnocení v porvnání např. s CSI, kde jsou všechny díly na jedno brdo. Na Closeru je perfektní jak příběh jednotlivých epizod tak postupně se rozvíjející přípběh hlavních postav tak i zpracování... Mimochodem, na rozdíl od mnohých ostatních seriálů, které jsou už ve 2. řadě nudné, mě právě nadchla 6. řada... Pro mě prostě celých 100% ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Trochu trvá najít si cestu, Rozhodně to nejsou sympatie na první pohled. O to lepší je zjištění, že o to tady jde. A stejně nekompromisní je velitelka Brenda Leigh Johnson ve svých, naprosto skvěle připravených výsleších, kdy si jde rafinovaně a často hodně lstivě za pachatelovým přiznámím. Brendin rodinný a citový život je jednou z mála věcí, která by zasloužila (obzvlášť 4. série) trochu upozadit. Na druhou stranu, je protiváhou k tomu, že Brenda využije čehokoli, aby pachatele donutila se přiznat a neunikl co nejpřísnějšímu trestu. Dohody neuznává. Zaměření na výslechové finále Closer odlišuje od "Kriminálky Miami, NY, SCSI, LA... . ...PS: Zajímavá sestava vyšetřovatelského týmu a spol, kdy vše nejprve pěkně drhne a o nějaký ten klacek pod nohama není nouze ani později. Mnohé epizody jsou (příběhově i herecky) klenoty, které lze vidět i opakovaně. ()

T2

všechny recenze uživatele

__The Closer: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,219,471 //počet predaných kusov 46,403 ║ __The Closer: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,019,042 //počet predaných kusov 39,209 ║ __The Closer: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,077,440 //počet predaných kusov 70,374║ __The Closer: kompletná 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,495,387 //počet predaných kusov 57,537 ()

Galerie (761)

Reklama

Reklama