foto

Marc Saez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Avant l´aube
2008 Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2002 Amour interdit, L' (TV film)
2000 Antilles sur Seine
1998 Boys II, Les
1996 V nouzi poznáš přítele (TV film)
1995 Femme de passions (TV film)
1994 Terč podezření (TV film)
1993 Nombril du monde, Le
1992 Le Grand pardon II
1991 Cavale (TV film)

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1496 (S03E02)
1495 (S03E01)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
1999 Moucha (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Rozchod (S03E05)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace