foto

Stratos Gabrielidis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Je compte sur vous
2014 L'atente
L'héritière (TV film)
2013 Shanghaï Blues, nouveau monde (TV film)
2009 Obsession(s) (TV film)
2005 Nèg maron
Ong-Bak 2
Vive la vie
Zim and Co.
2002 Jak řeknete, pane
2001 8 rue Charlot
Boomer
2000 J'peux pas dormir...
1999 Trait d'union
1992 Amour assassin, L' (TV film)

TV seriály

2016 Marseille (TV seriál)
Crocodile (S01E03)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S03E05)
Politique people (S03E03)
Mort en direct (S03E01)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
Long-Haul Predators (S01E04)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Pigalle (E04)
Notre-Dame (E01)
No Limit (TV seriál)
Mariage à haut risque (S02E06)
Le Prototype (S02E05)
Braquage à la marseillaise (S02E03)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
La Conquête du centre (S01E03)
La Candidate (S01E02)
L'Attentat (S01E01)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Joust (S02E05)
Tempest (S02E04)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Bank Job (S01E09)
Training Camp (S01E05)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Seuls contre tous (S02E02)
Les damnés (S02E01)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tarif de groupe (S01E06)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Une femme comme les autres (S03E04)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)

Dokumentární

2008 Tabarly

Zvukařská filmografie

Filmy

2003 Holky v akci

Režijní filmografie

Filmy

2014 L'atente

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 L'atente

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace