foto

Separ

  • nar. 18.11.1986 (32 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Separ (vlastním jménem Michael Kmeť) je slovenský rapper narozený 18. listopadu 1986. Jeho manželkou je zpěvačka Tina. V roce 2012 vydává své první sólo album Buldozer. O dva roky později vydává ještě úspěšnější album Pirát, které se stalo platinovým. Mimo svou sólovou kariéru působí ve skupině DMS.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kontrafakt - SSMD (amatérský film)

TV seriály

2013 Lokal Freestyle Battle (TV seriál)

Dokumentární

2018 Obraz doby V - Chalan vs. muž
2017 Pancier - Snippet
Separ - Pancier Tour
2015 Obraz doby IV - Dokázať nemožné

Hudební videoklipy

2019 Sima feat. Separ - Anonym mood (hudební videoklip)
2018 ADiss x Hoodini feat. Separ & Šorty - Hudba a ja (hudební videoklip)
DMS - Kardio (hudební videoklip)
DMS - Zlatí a zároveň kanál (hudební videoklip)
El Nino feat. Separ - Nemůžeš Chápat (hudební videoklip)
Fejbs feat. Separ - Pasca (hudební videoklip)
Kali - Až do konca (hudební videoklip)
Lvcas Dope & DJ Wich feat. Separ - Lítat (hudební videoklip)
Mega M feat. DMS - Padaj Von (hudební videoklip)
Otis x Grimaso - Tomu ver (hudební videoklip)
P.A.T. feat. Separ - Zrkadlo (hudební videoklip)
Rest feat. Strapo, Separ - Ready (hudební videoklip)
Separ & SEPRP - KPR (hudební videoklip)
Separ feat. Matej Straka - Vyjebala rešpekt (hudební videoklip)
Separ feat. Strapo & Čis T - Royal (hudební videoklip)
SpecialBeatz feat. Kali & Separ - Mesto (hudební videoklip)
2017 DJ Wich feat. Strapo, Hrdlorez Boris - Choďte šeci do p*če (hudební videoklip)
Dame - Bez nich (hudební videoklip)
Kali feat. Separ - Nová hra (hudební videoklip)
MadSkill feat. IronKap, Separ, Čis T, Sensey Syfu - SHINOBI (hudební videoklip)
Majk Spirit - VIBE (hudební videoklip)
ONYX x H16 x DMS - 900 prod. Smart (hudební videoklip)
Separ - Pancier (Intro) (hudební videoklip)
Separ feat. Majk Spirit & Maxo - Vždycky bol (hudební videoklip)
Separ feat. Rytmus & P.A.T. - Gojira (hudební videoklip)
Čis T feat. MadSkill, Separ & Dame - Ja som OK (hudební videoklip)
2016 DJ Wich feat. Kali, Separ - Tempo (hudební videoklip)
H16 - Nebojím sa nikoho feat.DMS (hudební videoklip)
Kali feat. Separ, Matej S. - Zlý príklad (hudební videoklip)
Majself & Grizzly - Rolls Royce (hudební videoklip)
Pil C feat. Separ - Dotokedydal (hudební videoklip)
2015 DMS - INTRO (hudební videoklip)
Hip Hop Žije - #27 (hudební videoklip)
Separ feat. Rytmus - Praha (hudební videoklip)
2014 DMS - Vitaj vo finále (hudební videoklip)
Kontrafakt feat. Separ, Ektor: V mojom svete (hudební videoklip)
LA4 & DJ Wich feat. Separ, Martin Svátek: Denně (hudební videoklip)
Separ & Boyband - Tour (hudební videoklip)
Separ - Hejtklub 3 (hudební videoklip)
Separ - Show Must Go On 4 (hudební videoklip)
Separ - Viem (hudební videoklip)
Separ feat. Tina - Bublina (hudební videoklip)
Slipo & Hajtkovič feat. Rytmus - Moja cesta (hudební videoklip)
Tina - Ďakujem (hudební videoklip)
Vladimir 518: Tady vládnu já (hudební videoklip)
2013 Gramo Rokkaz - Gramo Rokkaz, ty k-oko-t! (hudební videoklip)
Momo - Majster Slova feat. Separ, Slipo (hudební videoklip)
Monsignor Separ - Tepláky (hudební videoklip)
Rytmus feat. Momo, Separ: Škola Rapu (hudební videoklip)
Rétos feat. Separ, DJ MikroMan - Hlavou proti múru (hudební videoklip)
Separ - Studený svet (hudební videoklip)
2012 DMS - Čo sa stalo?! (hudební videoklip)
Figy KO & Separ - Potrebujem to (hudební videoklip)
LAV & DMS & Dana Genserová & DJ Australan - Po svým/Po svojom (hudební videoklip)
Monsignor Separ feat. Momo & Čistychov - Týmto (hudební videoklip)
2011 DMS feat. Termanology & DJ Metys - Žijem svoj sen (hudební videoklip)
Gramo Rokkaz - Premrhaný talent (hudební videoklip)
Lkama & DJ Miko feat. Decko, Sedláci & DMS - Podla vkusu (hudební videoklip)
Separ & Decko + DJ Spinhandz - Intrigánske dievčatká (hudební videoklip)
Separ & Decko + Strapo & DJ Spinhandz - Si zvonil?! (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 VyklopTo (TV pořad)
2012 DJ Wich - Questions (TV pořad)