foto

Světlana Kolpakova

  • nar. 30.3.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
Metro
2012 Majskij dožď (TV film)
Novogodňaja žena (TV film)
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
Vysockij. Aspoň že jsem živ
2007 Nas ně dogoniš

TV seriály

2019 Kassirši (TV seriál)
2018 Klub obmanutych žen (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Kak izvesti ljubovnicu za 7 dněj (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Standarty krasoty (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Tichij omut (S03E15)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Miloserdije (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky