foto

Pjotr Stupin

  • nar. 9.2.1959 (60 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moja revoljucija
2015 Baboňki
2013 Čestné pionýrské
2009 Kapkan dlja killera
2008 Divoké pole
2006 Fartovyj
2005 První po Bohu
1989 Iskusstvo žiť v Oděsse

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Rozygryš (S01E71)
2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
Koroleva na zakaz (S03E34)
2014 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gastroljory (S06E04)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Samogonščiki (S02E08)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Kolca (E64)
2009 Gluchar (TV seriál)
Palki (S02E36)
2008 Isajev (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
2006 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky