foto

Ivan Věrchovych

  • nar. 9.3.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hosté
2018 Ambivalentnosť
2014 Vyčislitěl

TV seriály

2019 Dokumentalist. Ochotnik za prizrakami (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky