foto

Hiroši Inagaki

  • nar. 30.12.1905
    Tokio, Japonsko
  • zem. 21.5.1980 (74 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1976 Á, kacuben daišašin
1970 Mačibuse
1969 Fúrin kazan
1967 Sasaki Kodžiró
1966 Abare Goemon
1964 Garakuta
Šikonmadó: Ótacumaki
1963 Hiken
1962 Doburoku no tacu
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1961 Gen to fudómjó'ó
Jató kaze no naka o haširu
Ósakadžó monogatari
1960 Fundoši iša
1959 Aru kengó no šógai
Nippon tandžó
1958 Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Rikša
Tabisugata nezumi kozó
1957 Jagjú bugeičó
Njotai hakanašiku
1956 Araši
Samurai 3
Šúdžinsen
1955 Samurai 2
Tabidži
1954 Samurai
1953 Omacuri Handžiró
Tabi wa sojokaze
1952 Fúun senrjóbune
Sengoku burai
Šanhai no onna
1951 Inazuma šóši
Kaizokusen
Kankecu Sasaki Kodžiró
Zoku Sasaki Kodžiró
1950 Guntó nanbansen
Ore wa jódžinbó
Sasaki Kodžiró: Daiičibu
1949 Wasurerareta kora
Širozukin arawaru
1948 Kurouma no danšiči
Te o cunagu kora
1947 Kokoro cuki no gotoku
Sóši gekidžó
1946 Okagura kjódai
1945 Saigo no džóitó
Tókai suikoden
1944 Noroši wa Šanghai ni agaru
1943 Muhómacu no iššó
1942 Doku ganrjú Masamune
Mijamoto Musaši: Ičidžódži kettó
1941 Edo saigo no hi
Umi o wataru sairei
1940 Mijamoto Musaši: Daiičibu – Kusawake no hitobito
Mijamoto Musaši: Dainibu – Eitacu no mon
Mijamoto Musaši: Daisanbu – Kenšin ičiro
Musashi Miyamoto
1939 Kesa to Moritó
Mazó
Sonnó sondžuku
Zoku mazó: Ibara Ukon
1938 Džigoku no muši
Jami no kagebóši
Muhómono Ginpei
Šusse taikóki
1937 Hirjú no ken
Koiči Tanpé: Oicu owarecu no maki
Kógen no tamašii
Čikemuri Takada no baba
1936 Daibosacu tóge: Suzukajama no maki, Mibu Šimabara no maki
Matatabi sen'ičija
1935 Daibosacu tóge: Daiippen – Kógen ittórjú no maki
Fudži no širajuki
Kaitô Shirozukin: Kôhen
Seki no Jatappe
Senrjó cubute
Tone no kawagiri
1934 Fú'un: Kóhen
Naohači kodomo tabi
Tenho čúšingura
Šinsengumi
1933 Fú'un: Zenpen
Kunisada Čúdži: Hareru akagi no maki
Kunisada Čúdži: Ruró tenpen no maki
Kunisada Čúdži: Tabi to kokjó no maki
Mikazuki sasahogiri
1932 Džitai no kjódži
Jatarógasa: Doppo no maki
Jatarógasa: Kjorai no maki
Tabi wa aozora
1931 Banba no Čútaró: Mabuta no haha
Genroku džúsannen
Ippongatana dohjó iri
Mabuta no haha
On'ai godžúrjó
Otokodate bajari
Sword and the Sumo Ring, The
1930 Iššin Tasuke
Kaigjaku sanróši
Uzušio
1929 Ehon muša šugjó
Korošita hito
Ošidori tabi nikki
Sóma daisaku (zenpen)
Zoku Banka džigoku: Dainihen
Zoku Banka džigoku: Kankecuhen
1928 Gendži kozó
Hóró zanmai
Tenka taiheiki
Širogane Nekozaemon

TV seriály

1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1972 Shin Hasegawa Series, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace