foto

Christian Cloarec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 La rupture (TV film)
2012 Le cerveau d'Hugo (TV film)
2011 E o Tempo Passa
2006 Dokonalý přítel
2002 Nebe na dosah
2001 Je ne comprends pas
2000 La Chambre obscure
1999 Erreur médicale (TV film)
1998 Femme du cosmonaute, La
Francouzova zátoka (TV film)
1997 Garçon d'orage, Le (TV film)
1996 Année du certif, L' (TV film)
Échappée belle, L'
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
1990 Tumultes
1989 Bouřné léto
Jeanne d'Arc, le pouvoir de l'innocence (TV film)
1987 Sécurité publique
1986 Gardien de la nuit
Qui trop embrasse...
1984 Když chlapec potká dívku
Manipulations (TV film)
1983 En haut des marches

TV seriály

2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
1999 Quatre-ving-unards, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Touha po pomstě (S06E02)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace