foto

Eralp Uzun

  • nar. 2.7.1981
    Berlín, Německo
  • zem. 11.4.2013 (31 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kobra 11 - Pro život přítele (TV film)
Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
2009 Kopf oder Zahl
Sari Saten - Der gelbe Satin
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
Evet, beru si tě!
Kobra 11 - Na konci mládí (TV film)
2007 Straight
2006 Schwarze Schafe
2001 100 Pro

TV seriály

2012 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
14:00 Uhr (S02E07)
13:00 Uhr (S02E06)
12:00 Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Sami proti času (TV seriál)
18:00 Uhr (S01E11)
17:00 Uhr (S01E10)
16:00 Uhr (S01E09)
další epizody (11)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
2004 Schulmädchen (TV seriál)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1971 Polizeiruf 110 (TV seriál)

TV pořady

2006 Let's Dance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace