foto

Takeši Obata

  • nar. 11.2.1969 (49 let)
    Niigata, prefektura Niigata, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Death Note - komiks
2016 Desu nóto Light up the NEW world - komiks
2015 Bakuman. - komiks
2008 Death note: Následník (TV film) - komiks
L: Change the World - komiks
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film) - komiks
2006 Zápisník smrti - komiks
Zápisník smrti: Poslední jméno - komiks
2004 Hikaru no go - Hokuto hai eno michi (TV film) - komiks

TV seriály

2016 Desu nóto NEW GENERATION (TV seriál) - komiks
2015 Death Note (TV seriál) - komiks
2012 Bakuman. 3 (TV seriál) - komiks
2011 Bakuman. 2 (TV seriál) - komiks
2010 Bakuman. (TV seriál) - komiks
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál) - komiks
Shinsekai (E37) - komiks
1.28 (E36) - komiks
Satsui (E35) - komiks
další epizody (25)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál) - komiks
Koigokoro (E12) - komiks
Totsunyuu (E11) - komiks
Giwaku (E10) - komiks
další epizody (11)
2001 Hikaru no go (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace