foto

Marie-Christine Orry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Au nom de la terre
Le Mystère Henri Pick
2018 Le secret de l'abbaye (TV film)
Normandie nue
2016 Carole Matthieu
2014 Aféra Clearstream
Brèves de comptoir
Les tourtereaux divorcent (TV film)
Vogue la Vie! (TV film)
2013 Slečna Kiki
2012 Superstar
2010 Ve tvých rukou
2009 Tueuse, La (TV film)
Une petite zone de turbulences
2006 U
2005 Utajený
2004 Empreinte, L'
Nos vies rêvées (TV film)
2003 Šťastnou cestu
2002 Enfant éternel, L' (TV film)
2000 Toute la ville en parle (TV film)
1999 L'atelier (TV film)
1998 Divokost v srdci
1987 Sale destin
Un homme amoureux
1986 Bonheur a encore frappé, Le
1985 D'amour et d'eau chaude (TV film)

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Adam (S03E06)
Nadia (S03E05)
2018 Victor Hugo, ennemi d'État (TV seriál)
IV (E04)
III (E03)
II (E02)
2016 Emma (TV seriál)
Mort aux vainqueurs (E02)
2013 Détectives (TV seriál)
Doubles vies (S01E03)
La Croisière (TV seriál)
2011 Collection donne de la voi(e)x, La (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Deux amis (S01E04)
Reportéři (TV seriál)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky