foto

Jenny Rostain

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Královna Kristýna
2013 8-Ball
Maria (studentský film)
Vedlejší účinky
Walter Mitty a jeho tajný život
2012 Smrtelné lži
2010 White Irish Drinkers

TV seriály

2013 Nymfit (TV seriál)
Oireita (E07)
1999 Äkkiä Anttolassa (TV seriál)

TV pořady

2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Lady Gaga - Marry The Night (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Scénografická filmografie

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace