Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život mladé Pike býval nekončící barevná párty, ale jednoho dne drogový večírek skončil a ona teď opouští vězení s osmiměsíční dcerkou v kočárku. Přes zdi sociálního bytu se ozývá řev a brzy se v jejím novém životě objeví dva muži z minulosti: bývalý přítel Lalli ji vtahuje zpět do spirály destrukce a násilí a nekonvenční policista inspektor Elias Kaski nabízí pomocnou ruku. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (36)

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, ako ťažké je zbaviť sa svojich feťáckych kamarátov a starého života... Čo ja viem, čakal som niečo lepšie, celý príbeh si plynul len tak sám pre seba podľa osvedčenej šablóny. Svetielko nádeje na konci tunela niekomu vyhovuje, aj mne priznám sa, avšak mohlo to byť jasnejšie spracované. Sú momenty vo filme, ktoré sa zlievajú do jedného chaosu a bordelu, hlavne čo sa týka práce tých dvoch policajtov. Priemer. 60/100 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typický severský chlad prenesený na plátno. Tentokrát o mladučkej Pike, ktorá sa snaží svoj život po páde na dno dostať späť do normálnych koľají. To by ju však nemohla prenasledovať minulosť v podobe jej narkomanských kamošov, ktorým je očividne Pikina snaha úplne ľahostajná. Základ filmu fajn, ale po dejovej stránke nič výnimočné. Čakal som od toho významnejšie zvraty v deji... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UŽ NIKDY NEUDĚLÁM CHYBU…“ /// Pike je venku z lochu a jako bonus si nese vosmiměsíční dceru. Tak jakej život tam na tebe čeká, ty bejvalá(?) smažko? Sociální drama, který neukazuje pohádkovou cestu za polepšením a je dost drsný na to, aby to nebylo pravdivý (vo čemž jistě nikdo nepochybuje). Navíc miluju ženy, co se nebojej vzít svůj osud pevně do ponožky! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu něco pustit holkám na vodvykačce. 2.) Vod třinácti tráva, pák píchání za pár gramů… zajímá mě, co bude následovat. 3.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva 2018 - Finsko. Další pořádná nálož od finského filmového boha Aku Louhimiese. V ČR se ochladilo a já jsem odcestoval na služební cestu do Helsinek, kde je zase hlouběji pod nulou, všude kolem sníh a náledí. A já pošetilec jsem si objednal ještě nejchladnější hotel ve městě, neboť předtím budova složila jako věznice. Co jiného si pustit než finskou depku, ať to má tu správnou symboliku, Necítil jsem se příjemně ani jednu jedinou minutu, Jessica Grabowsky je velmi pěkná a o to víc mě zasáhlo, jak si svůj život ničí, hraje jako z partesu. Eero Aho mě zaujal už v Rozkaze, opět nezklamal a předvádí brilantně odpudivý výkon. Jediná postava, která mi nesedla, byl ubrečený a nemotorný policista, myslím, že bych tu postavu mohl směle označit za zbytečnou. Silný zážitek - asi už třetí sociální drama v řadě, v zájmu zachování duševní integrity si musím pustit nějaký lehčí žánr. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhý drámo o jedný vyléčený feťačce, která vyleze z basy s harantem, kterého tam vychovávala a chce se znovu adaptovat do společnosti. To se ji sice ze začátku daří, ale pak znovu potkává starou partu a smrtelná jízda o "čistý" život začíná. Kdo vyhraje? Stará láska a drogy nebo holčička Alexandra a nový život? 40% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama