foto

Yaniv Rokah

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Is Foreseen
2013 Světová válka Z

TV seriály

2015 Ztracená archa (TV seriál)
2012 Kendra (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvíře (TV seriál)

Dokumentární

2009 140

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Queen Mimi

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Queen Mimi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace