foto

Tomas von Brömssen

  • nar. 8.5.1943 (77 let)
    Örgryte, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet
2019 Sune - Best Man
2018 Pan Dort
2017 Vilken jävla cirkus
2013 Láska a citróny
Neplač pro mě
Poslední rozloučení
2012 Malá Anička a vysoký strýček
2011 Korunovační klenoty
Pax
2010 Var inte rädd Långa Farbrorn
2005 Import-eksport
Lovisa och Carl Michael (TV film)
2002 Skenäktenskap
2000 Hundhotellet
Potápěč
1999 Sofiin svět
1998 Från regnormarnas liv (TV film)
Hela härligheten
1997 Adam a Eva
Rika barn leka bäst
1996 Juloratoriet
1995 En på miljonen
Všechno je jak má být
1992 Karlsvognen
Min store tjocke far
1990 Bulan
1989 1939
Cesta do Melonie
Vildanden (TV film)
1986 Ormens väg på hälleberget
1985 Můj život jako pes
1984 Muž z Mallorky
1978 Pochybný odstřel
1973 Gamen (TV film)
1970 Den magiska cirkeln
1968 Freddy klarar biffen

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2005 Saltön (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1994 Håll huvet kallt (TV seriál)
1993 Den korsikanske biskopen (TV seriál)
1991 Trappen (TV seriál)
1985 Röd snö (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky