foto

Asami Usuda

  • nar. 17.10.1984 (34 let)
    Macudo, prefektura Čiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Honey
Owatta hito
2017 Kaboča to majonézu
Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
2016 Futabasó no júdžin (TV film)
Stopy hříchu
2015 Guddo Sutoraipusu
Kuzu to busu to gesu
2014 Raido Raido Raido (TV film)
Saihate nite: Jasašii Kaori to mači nagara
Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
2013 Koi Suru Ivu (TV film)
Saiaku no Sotsugyoushiki (TV film)
Suzuki sensei no kekkon hôkoku (TV film)
2012 Chladné květy sakury
Mamešiba Ičiró 3D
Suzuki sensei
Tokyo Playboy Club
Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
2011 Kicucuki to ame
2010 Ranburingu hâto
2009 Šikisoku zenereišon
2008 End Call
2007 Koizora
2006 Limit of Love: Umizaru
Ski Jumping Pairs: Road to Torino 2006
2005 Jume no naka e
Kono mune ippai no ai wo
Majonaka no Jadži-san Kita-san

TV seriály

2017 Gin to Kin (TV seriál)
Kakuu OL Nikki (TV seriál)
Činmoku hotei (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Mamagoto (TV seriál)
2015 Designer Baby (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2014 Henšin (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Mahoro ekimae bangaichi (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
Woman (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Boys on the Run (TV seriál)
Bunšin (TV seriál)
Doku (Poison) (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
Suzuki sensei (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Shukujo (TV seriál)
Tetsu no Hone (TV seriál)
2009 Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace