foto

Konstantin Gluškov

  • nar. 17.5.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Spiral
2012 Avgust. Vosmogo
2010 Dočki-matěri (TV film)
2007 Dvanáct
Tupoj žirnyj zajac
2006 Dikari
2005 Dura
1991 Otkroveniye Ioanna Pervopechatnika

TV seriály

2019 Geroj po vyzovu (TV seriál)
Zeljonyj furgon (TV seriál)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Proščalnyj fejerverk (S02E52)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Niť Ariadny (E06)
Lesnik (TV seriál)
Džekpot (S03E20)
Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
Bednyje ljudi (S09E10)
Gromkoje dělo (S09E09)
další epizody (17)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ikornaja lichoradka (S01E03)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Opasnyje zabavy (S07E03)
Samozvaněc (S07E02)
další epizody (10)
2012 Grač (TV seriál)
Glubokoje prikrytije (E11)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Koroleva (E04)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Isporčennyj otpusk (S04E01)
Dikij (TV seriál)
Dom, milyj dom (S03E02)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
Žizň za žizň (S05E04)
další epizody (6)
2011 Profil ubijcy (TV seriál)
Fantom (S01E06)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
Volčja chvatka (S04E02)
Igra na vybyvanije (S04E01)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
Svetlyje ključi (S03E02)
Černyj intěrnacional (S02E03)
další epizody (5)
2009 Princessa i niščenka (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Sestrička s togo sveta (E14)
Propavšaja naslednica (E13)
Ment v zakoně (TV seriál)
Ochota na avtoritěta (S01E04)
Silovoj variant (S01E02)
Suďja i palač (S01E01)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Krach inženěra Vanina (S01E08)
Fotografija na pamjať (S01E06)
Metka Vudu (S01E04)
další epizody (5)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Obratnyj otsčet (S01E12)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Bližnij krug (S01E01)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Advokat (TV seriál)
Pobeg (S01E02)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Usadba (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Beněfis (S03E08)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ně spať (S01E05)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Spiral

TV seriály

2011 Narkotrafik (TV seriál)
Vsjo dlja pobedy (E01)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky