foto

Peto Menahem

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 El Fútbol o yo
2016 Caída del Cielo
2011 Güelcom
2010 Juntos para siempre
Plumíferos - Aventuras voladoras
2009 Anita

TV seriály

2014 Sres. Papis (TV seriál)
2013 Solamente Vos (TV seriál)
2006 Alma pirata (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2001 Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Primicias (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky