foto

Rei Okamoto

  • nar. 18.6.1991 (29 let)
    Wakajama, prefektura Wakajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yonimo kimyô na monogatari: 2019 Rain Special (TV film)
2018 Boku wa boku, kudžira wa kudžira de, ojoideiru.
Daijúkai 2018 (TV film)
2017 Bucket to boku
Sakurada reset: Kóhen
Sakurada reset: Zenpen
2015 Kage no chitai (TV film)
2014 L-DK
Matching Love (TV film)
2013 Kučizuke
Shin Ohkubo Monogatari
Strawberry Night
2011 Kókó debjú
2010 Oniichan no hanabi
Šodó kjódžu (TV film)
2009 Ichinoshima (TV film)
2008 Akai ito
Gekijōban Kamen Raidā Kiba Makaijō no Ō
Tajemství polévky rámen

TV seriály

2019 Dakaretai 12-nin no onnatači (TV seriál)
Urenai punk rocker no onna (E07)
Wataši danna o share šiteta (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
Sakura no ojakodon (TV seriál)
Nanahaime (S02E07)
Gohaime (S02E05)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
Dósósei (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Kuruma no futari: Tokyo Drive Stories (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
Tanburingu (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Koishite akuma: Vanpaia bôi (TV seriál)
2008 Akai Ito (TV seriál)
2007 Seito shokun! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky