foto

Artur Żurawski

  • nar. 3.4.1972 (47 let)
    Szczecin, Polsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Filmfare Awards

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Bhoomi
2016 Sultan
2014 Neohrožená
2013 Jackpot
2012 Od úplňku do úplňku

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (34)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Dobrodziej (E11)
2010 Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Prawdziwa miłość (E12)
Nowe życie (E11)
další epizody (13)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky