foto

Carlos Suárez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Maktub
2008 Konspirace v El Escorialu
2007 Expres Oviedo
Na Susovu počest
2006 GAL
2004 Entaína
XXL
2003 La luz prodigiosa
Preciosa puesta de sol, Una
2001 Dagon
Paraíso ya no es lo que era, El
Přízrak univerzity
2000 El portero
1998 Una pareja perfecta
1994 El detective y la muerte
1993 ¡¡Semos peligrosos!! (uséase Makinavaja 2)
1992 Juego de los mensajes invisibles, El
Los mares del sur
Makinavaja, el último choriso
Reina anónima, La
1991 Don Juan en los infiernos
Lado oscuro, El (TV film)
1990 C'era un castello con 40 cani
Don Juan, mi querido fantasma
Pareja enloquecida busca madre de alquiler
Sauna
1989 La punyalada
1988 Jsem ten, kterého hledáš (TV film)
Mujer de tu vida: La mujer fría, La (TV film)
Remando al viento
Sinatra
1987 Cara de acelga
1986 Bandera negra
Río de oro, El
1985 Kravička
1984 Epilog
Kondoři se nepohřbívají každý den
La noche más hermosa
1982 Nacional III
Tac-tac
1981 Crónica de un instante
Cuentos para una escapada
Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
Mujer del ministro, La
Patrimonio nacional
1980 Adiós, querida mamá
Memorias de Leticia Valle
1979 Cinco tenedores
1978 El maravilloso mundo del sexo
Národní puška
Venus de fuego
1977 Climax
Delirio d'amore
Noche embarazosa, Una
Parranda
Pasión
Placeres ocultos, Los
Reina Zanahoria
1976 Beatriz
Otra alcoba, La
Playa vacía, La
1975 Madres solteras
Protegidas, Las
Vicio y la virtud, El
1974 Bajo la piel
1971 Camino del cielo, El
1969 Aspavientos
1967 Ditirambo vela por nosotros
1966 Horrible ser nunca visto, El

TV seriály

1999 Petra Delicado (TV seriál)
1987 Vida privada (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Pazos de Ulloa, Los (TV seriál)
1983 Sonatas (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace