foto

Sebastian Feicht

  • nar. 2.7.1973 (46 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lena Lorenz - Zurück ins Leben (TV film)
2013 Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2011 Tod am Engelstein (TV film)
2008 Smrtící lavina (TV film)
2006 Bláznivá honička (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
2001 Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
1997 Místo činu - Netvor (TV film)

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Nemilosrdně (S08E09)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1994 Die Unbestechliche (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky