foto

Amber Coffman

  • nar. 15.6.1984 (34 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Texasu. V roce 2005 začala hrát s kapelou Sleeping People, avšak brzy ji opět opustila. Zanedlouho se připojila k newyorské kapele Dirty Projectors, se kterou v roce 2007 nahrála album Rise Above. Po vydání třetí společné desky kapela přestala hrát a Amber Coffman spolupracovala s různými jinými hudebníky (Major Lazer, J. Cole, Hamilton Leithauser, Snoop Dogg). V roce 2014 vystupovala ve videoklipu City of Night Kanaďana Nicholase Krgoviche. Následujícího roku pak v Close Watch velšského hudebníka Johna Calea.

urzug

Herecká filmografie

Filmy

2016 That One Day - Women's Tales #12
2015 Mistress America
2012 Hi Custodian

TV seriály

2011 Portlandia (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Amber Coffman - No Coffee (hudební videoklip)
2016 Amber Coffman - All to Myself (hudební videoklip)
2015 John Cale - Close Watch (hudební videoklip)
2014 Nicholas Krgovich - City of Night (hudební videoklip)
2012 Dirty Projectors - About to Die (hudební videoklip)
Dirty Projectors - Gun Has No Trigger (hudební videoklip)
Dirty Projectors - Offspring Are Blank (hudební videoklip)
Dirty Projectors - The Socialites (hudební videoklip)
2009 Dirty Projectors - Stillness Is the Move (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2016 Amber Coffman - All to Myself (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace