foto

Isabella Schmid

  • nar. 27.12.1970 (48 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Läusemutter
2017 Tatínek a továrna na čokoládu
2015 Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2011 Die Relativitätstheorie der Liebe
Fliegende Fische müssen ins Meer
2008 Geld oder Leben
2004 Ein Mann für den 13ten (TV film)
2003 Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
1999 Exklusiv

TV seriály

2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Am Scheideweg (S09E04)
2005 Schöni Uussichte (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky