foto

Eiko Koike

  • nar. 20.11.1980 (38 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sora tobu Taija
Sunny: Cujoi kimoči cujoi ai
2017 Blue Hearts ga kikoeru
Perfect Revolution
Propletení
Čotto ima kara šigoto jametekuru
2016 Džinsei no jakusoku
Kuroi Jukai (TV film)
Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
Terra Formars
2015 Eipuriru Furuzu
Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
2014 30ppun dake no Ai (TV film)
Fušigi na misaki no monogatari
Kuroi Fukuin (TV film)
Legal High - Special (TV film)
2013 Jurusarezaru mono
Kijo (TV film)
Legal High: supešaru dorama (TV film)
Shiawase ni Naru 3 Tsu no Kaimono (TV film)
Sógen no isu
髑髏城の七人 (divadelní záznam)
2012 G'mor Evian!
Kita no kanariatači
Penguin fúfu no cukurikata
Raiā gēmu -Saisei-
2011 Jókame no semi
Majutsu wa Sasayaku (TV film)
Miluji tě, železnice
2010 Hito no Sabaku
Ningen šikkaku
Pâmanento Nobara
Ranbô to taiki
2009 Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Wataši dasu wa
2008 Ano sora wo oboeteru
Pako to mahō no ehon
2007 Deru Toko Demasho! (TV film)
Seppun
2006 Otoko wa sore o gaman dekinai
Wool 100%
2005 Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku Monogatari – Kowai
Majonaka no Jadži-san Kita-san
Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
2004 Inuneko
Šimocuma monogatari
2003 Nasu: Andalusia no nacu
2002 2LDK
Bom!
2001 Man-hole

TV seriály

2018 Headhunter (TV seriál)
2017 Haha ni naru (TV seriál)
Koi Suru Hong Kong (TV seriál)
Toga no Hito (TV seriál)
Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
2016 Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 5 nin no Džunko (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Hanasaku ašita (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Rígaru hai 2 (TV seriál)
Star Man: kono hoshi no koi (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2010 GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
2009 Kiina (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2007 Utahime (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
Oishii Proposal (TV seriál)
2005 Oh oku hana no ran (TV seriál)
Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
2004 Dollhouse (TV seriál)
Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
Lion sensei (TV seriál)
2002 Night Hospital (TV seriál)
Satorare (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
Ičigen no koto (TV seriál)
1999 ナオミ (TV seriál)

Dokumentární

2018 Seibecu ga, nai! Intersex mangaka no queer na hibi - vyp.

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace