foto

Pelle Venetjoki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Onnenonkija
2015 Häiriötekijä
2013 Láska, soudruhu
Ti praví
2012 Repliikki - neljä projisointia
2009 Äppeltjuvarna (TV film)
2007 Kello & Kulta
Kun taivas putoaa...
2003 Broidit
Monumentti näkymättömälle
2002 Kuutamolla
Solarium
2001 Kuilu (studentský film)
2000 Keskiaika (studentský film)
1998 Rajatapaus (studentský film)
Tekohampaat (studentský film)
1997 Sokea piste (studentský film)

TV seriály

2012 Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Paljastuksia (S03E08)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (6)
2006 Majakka (TV seriál)
Paastopäivän painajainen (E06)
Käärme paratiisissa (E05)
Surrealissimo (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2019 Mars kuvien takaa
2015 Atomin paluu
Spandex Sapiens
2013 Alaska Highway
2012 Rouva Presidentti
2010 Leikkipuisto
Liian hyvä ollakseen totta, Mark Wardin kanssa totuutta etsimässä
Nazí v sauně
Vesku
2009 Tule hyvä tyttö
2008 Sylistä syliin
2007 Turvapaikka
2006 Rakkaudesta elämään (TV film)
2004 Krooli
2003 Lost and Found
Mestari K ja hänen koulunsa
Sotalapset
2002 Tulevaisuus ei ole entisensä
2001 Mies (studentský film)
1999 Sergei lähtee kouluun (studentský film)
1988 P.O.V. (TV seriál)

TV pořady

2018 Siskot (TV pořad)
2005 Jopet-show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Omantunnon ääni (studentský film)
1996 Diskosuper (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Keskiaika (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace