foto

Svatoslav Kurašov

  • nar. 2.8.1972 (47 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Bělyj jagel
2009 Pochoronitě meňa za plintusom
2008 Kačeli
2007 Sjem kabinok
2006 Poceluj babočki
2004 Svoji
2003 Dněvnik kamikadze
2001 Mechaničeskaja sjuita

TV seriály

2018 Belyj šaman (TV seriál)
2017 Labirinty (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2015 Pogoňa za prošlym (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Datskaja něožidannost' (S04E07)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
další epizody (8)
2012 Predatěl (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Slučaj na ochotě (S03E07)
Starik i merija (S03E06)
další epizody (8)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krovavyj sport (S02E06)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Krestnyj otěc (S02E04)
další epizody (6)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Propala sobaka (S01E05)
Nazad v buduščeje (S01E04)
další epizody (6)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky