foto

Hans-Jürgen Silbermann

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mein Vater, seine Freunde und das ganz schnelle Geld (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2006 Poslední vlak
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
2000 Umění podvodu (TV film)
1992 Wir Enkelkinder
1991 Der Verdacht
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Sabinka (TV film)
Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1975 Heute ist Freitag (TV film)
1973 Die klugen Dinge (TV film)
Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)

TV seriály

2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Auf-Schneider: Aufstieg und Fall eines deutschen Baulöwen (TV film)
1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Grünwald - Freitagscomedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace