foto

Katharina Klaffs

  • nar. 19.2.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zwei Tänzer für Isolde (TV film)
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
2011 Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
2010 Dům mého otce (TV film)
Nalezená pravda (TV film)
2003 Liebe zartbitter (TV film)
So schnell Du kannst (TV film)
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)
Tajemství života (TV film)
Unter Verdacht - Verdecktes Spiel (TV film)
2001 Thema Nr. 1
Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Big Ben - Ideální svět (TV film)
Der Nebelmörder - Schatten über der Stadt (TV film)
1999 Fake - Die Fälschung (studentský film)
Zum Sterben schön (TV film)
1994 Dinner for Two

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace