foto

Uwe Fellensiek

  • nar. 30.8.1955 (63 let)
    Osnabrück, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Farewell to Fools, A
Nur mit euch! (TV film)
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
2009 Chaostage - We Are Punks!
2006 Goldene Zeiten
2005 Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
2003 Dirty Sky
1999 Ein Mann für gewisse Sekunden (TV film)
Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
SK Kölsch (TV film)
Velká věc (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
1994 Voll normaaal
1992 Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
1991 Wonderbeats - Kings of Beat, The
Závody lásky
1989 Aufs Ganze (TV film)
1987 Kinder aus Stein (TV film)
1986 Egomania - Insel ohne Hoffnung
1981 5 Flaschen für Angelika
Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)

TV seriály

2015 Kobra 11 (TV seriál)
Hra s ohněm (S19E11)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
A… akce (S15E11)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Hans im Glück (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace